• Penge4
    #19
    "az ilyet egy kocsmában idióták között részegen lehet mondani, de a saját igazad indoklásánál elég bénán hangzik"

    1: Legalább idézz normálisan, ha már olvasni tudsz. Ezt írtam: "akkor is szar a Skype rendszere."

    2: Az indoklást már megírták alattam páran, de ha gondolod leírom megint: ...mert ha attól befosik, hogy tömegesnek mondható újraindítás után (a sok láma valószínűleg Next-Next telepít és automatikusan 37 autorun fos elindul a Windows-zal együtt) több bejelentkezés miatt befosott a rendszer. Fejleszteni kéne, nem mást hibáztatni. Ha építek egy házat tető nélkül egész jól elvagyok vele, amíg nem esik az eső és nincs hideg. Akkor köcsög eső?

    De az írásodból és a stílusodból (meg hogy nem tudsz szó szerint idézni és felugráló regisztrálós ablakokat képzelsz magad elé) gondolom ilyen cső látású fejlett Pistike fazon lehetsz magad alatt egy nyálcsorgatóvödörrel, hogy ne csinálj a szobádból uszodát, amikor fülig érő szájjal írkálsz a fórumokba.
    Első indításnál egyértelműen kérdezget: Például hogy mi legyen a felhasználóneved, jelszavad, milyen időzónában élsz...stb Meg mivel fizetős, így egyértelmű, hogy regisztrálni kell. De egyszer aktiválod és onnantól békénhagy. A Windows a legcsendesebb, legautomatább rendszer. A beépített tűzfala is kussban van, nem ugrál percenként DoS támadás buborék, még konfigolnia sem kell Pistikének, nehogy elkúrjon valamit.

    Egyébként az ilyeneknek, akik azért balhéznak mert valamit ingyen adnak a pénzért megvett rendszerhez adnék nekik olyan Windowst, amiben külön kéne telepíteni még a jegyzettömböt is. Sőt, még a jpg-t se nyitná meg alapból ahhoz is külön plugin kéne. Ez felelne meg nektek, nem? Csupasz rendszer.