Egykét érdekesség ami felgyülemlett... (mindent elQrnak)
  • Max7
    #41
    a t-com nem csinált semmi új kábelezést... csak emelte a sávszélet amúgy emg érdekes amikor szoltam hogy nyomják át 8 megabitre 2 hétig birta most meg a felét alig bírja? vagy magyarázd már meg hogy az én 8 mgás netemmel 4 mega körül bírja akkor a szomszédnak akinek 4 megás nete van annak mért csak 1.5-2 mega körül bírja? húha 2 méterrel hosszab a kábel mert közvetlen szomszéd! :S

    persze nézzük afrikát.... szerintem ott van olyan falu ahol nemhogy pc-ről de még elektromos áramról sem hallotak! lehet nézni az elmaradott országokat! nem az elmaradott országokat kell nézni hanem a fejletebbeket fel kell zárkózni és nem ülni a babérjainkon !

    neked mi a jobb ülni egy lékondicionált irodában az amerikai szinvonalhoz viszonyítva vagy kisegítőmunkásként dolgozni itt magyarországon román szinvonalon? azért azt tegyük hozzá hogy a románok is megelőztek! erősebb lett a pénzük levágtak 4 nullát mint a sicc! 80lej kerül most 1 forintba.... ezt kel nézni hogy basszuk a rezet és várjuk a csodát hagyjuk hogy kihasználjanak!