RedRiot#32
feamatar, cicavirágszál: ha ismernél, és nem egy dühből beírt hozzászólásomból általánosítanál (intelligenséknél így szokás?), akkor tudnád hogy sok mindenem van, de nemzeti felsőbbrendűségi érzésem az enyhén szólva nincs. :) Te vagy az első aki ilyesmit gondolt rólam! :D
"áhh; összeesküvéselméletek,"
Azért az elég jó összeesküvéselmélet, hogy ha vkinek izzad a tenyere -> motozzuk meg, mert bomba van nála!
"egy átlag magyar ember cseppett se okosabb mint egy átlag amerikai"
Hmm, nem írtam az ellenkezőjét. Nem vagyok Magyar Gárda alapítótag, még csak nagymagyarország matrica sincs az autómon, komolyan mondom.
Erős volt amit tegnap írtam, de eszembe jutottak a korábbi esetek. Pl. amikor cseh diplomatákat aláztak meg egy amcsi repülőtéren. Beutazol az USA-ba, és csak azért mert egy bizonyos ország állampolgára vagy, ujjlenyomatot vesznek rólad mint egy közönséges bűnözőről. Ilyenek jutottak eszembe, és az ilyen dolgok fel tudnak dühíteni.
Lehet hogy nem volt szép dolog minden amerikait lenácizni a tegnapi hszben. A másik véglet viszont Te vagy mókusbogyó, aki azt hiszi hogy kizárólag egyedül Bush tehet minden rosszról. Azért republikánusok és demokraták pár hónapja kéz a kézben megszavazták a hadiköltségvetés fokozását. Nagyon sokan jól járnak a "War on Terror"-ral, sok gyár lehúzhatná odaát a rolót, ha kitörne a világbéke.
Clintonné győzelmére nem fogadnék. Az előző választásnál azt hittem Kerry K.O.-val győz, aztán mi lett... Természetesen együttérzek azokkal az amerikaiakkal, akiknek elegük van ebből George W. munkásságából.