• Dany007
    #108
    Én speciell a reklámmal is meg a reklám blockolással is egyetértek.
    Sz.tem teljessen át kéne gondolni ezt az egészet.Az a gond hogy a sok buta agyondiplomázott marketinges csak a megszokott sablon szerint képes gondolkodni. De az interneten ez nem megy. Csinálhatnak akármit előbb vagy utóbb úgyis lesz rá valami megoldás. Eddig is így volt ezután is ez lesz. Az interneten nem lehet azokat a szabályokat alkalmazni amit egy TV adónál vagy újságoknál vagy bárhol máshol. Eddig is feltörténk az összes létező másolásvédelmet, az összes reklámot előbb utóbb blockolták. Mindig lesz valami megoldás.
    Ezért teljessen új szemszögből kéne megközelíteni a dolgot.
    Az tény, hogy egy oldal másból nemtud megélni mint a reklámok. És a webszerkesztők meg programozók designerek serverek bérlése fenntartása stb stb stb mindet pénzért csinálják.
    Viszont az ilyenek mint az SG-n is az a disznófej...Hát undorító! Mit akarnak ezzel elérni ? Fogalmam sincs, mert amit megjelenik az az első dolgom hogy a bezár gombot keresem és szarok a reklámra.
    Komolyan mondom a mai nap vagy 15x jöttem már az SG.hu-ra hogy hátha van valami új hír, és mindanyiszor kinyomtam a reklámot persze, de nem tudnám megmondani miről szólt vagy mit reklámozott! Miért ? Mert hiába látványos, belemészik az ember pofájába és arra ösztökéli hogy tűntesse el minnél előbb. De tényleg nemtom miről szól a reklám xD Nemhogy nem kattintok rá mégcsak meg se nézem mi az. Ez egy abszolút rossz módszer a reklámozáshoz. Hót topa lehetett az aki ezt kitalálta, látszik rajta hogy kb 2 órát netezett életében. Röhej.
    Biztos vagyok benne, hogy ahogy a TV-ben is itt is ki tudnak találni olyan reklámokat ami leülteti az embert a TV elé és megakarja nézni. Mert már magyar o.on is van pár ilyen amit szivessen végignézek mert teccik ötletes pofás frankó. De ez az ember pofájába ugró szarságok röhejessek...