• Wittgen
    Én sohasem adok a kritikusok véleményére, magasról teszek arra, hogy mit írnak/mondanak. Megnézem a filmeket, aztán ha szar, akkor elbasztam 9o0 percet az életemből, bosszankodok egyet, aztán kész. Meg sem tudom hiretelen számolni hány olyan film volt szórakoztató a számomra, melyet a kritikusok porig aláztak...vagy legalábbis negatív kritikákat írtak róla.

Szerintem meg a kritikai írások kevésbé befolyásolják a mozibajárók döntését, s így egy film bevételét (pl Transformers).

Pl sok-sok ember pl elmegy egy filmre, amire 100%-ot adtak a kritikusok->jó sok lovetta jön be a moziknál->nézők koppannak, mert igazából a film egy nagy kalap szar, de a pénzüket nem kapják vissza-> Tehát egy gagyi film qrva nagyot kaszált.

Itt meg pl lehet, hogy a Stardust egy jó kis múvi, csak éppen az amcsik nincsenek ráállva.

Kíváncsi lennék, hogy egy rendőrsztori mekkora bevételt hozott volna az amcsiknál (full hongkongi film), holott szerintem a széria bármely tagja mérföldekkel jobb a Rush Hour filmeknél. De ugye a RH amcsi klisékkel van tele, ezért lehet sikeres.