Csaba42#13
"magukat minősítették ezzel a kritikusok, gartula nekik."
Akkor, kérlek, menj vissza még egy kicsit az általános iskola padjaiba, mert látom, semmi érzéked nincs egy szöveg összefüggő részei közötti párhuzam megértéséhez. Ha még így sem megy, akkor elárulom, hogy a "magukat minősítették ezzel a kritikusok, gartula nekik." mondat az "Az pedig, hogy a hobbitokat gyerekeknek azonosították..." mondathoz tartozik. Érted, miről van szó??? Kiemeltél egy mondatrészt, ami harsány kacajra késztet. Hogy a fenébe érettségiztél, már ne is haragudj, magyarból? Vagy csak még most fogsz (a korod "Ismeretlen" az adatlapon)? Ha igen, akkor sztem várj vele még pár évet, mert nem fog az menni.
"no lám. te is kritikus vagy"
Akkor szerintem nézz utána a kritikus fogalmának, mert nagyon nem vagy tisztában vele. Egy kritikus pro és kontra elemzi az adott témát, én viszont ezt még csak meg sem közelítettem. Egy (valamire való) kritikus sosem jövő időben beszél, hanem magukat a tényeket közli, amik már a jelenben vannak, ha az adott téma értékeléséről van szó. Ha megint nem érted, akkor közlöm, hogy én csak azt írtam le, amit elvárod tőle, nem pedig azt, ami valójában! Hitted volna?