Sehol nem találtam megoldást..
  • leslieboy
    Nos tényleg körbenéztem, de ahol monitorról volt szó, ott nem laptop..Egy laptop montior teljesen más mint a sima, hiszen pl nem tudod kikapcsolni!
    Az én problémám 2 nappal ezelött indult..Gépet bekapcsolom, erre látom, valami furcsa kör égetés van a monitoron az üdvözlőképernyőn, mint valami kávéspohárnyom..mondom ok, csak képzelődöm.. Megjelenik az asztal, menü, és olyan furcsa "szemcsés, zajos" a kép! Lefuttattam egy belarc analízist, semmit nem adott ki. Lefuttattam a dxdiagot, ott annyit ír, hogy az egyik fájl directx.cpl hibakeresési verziója van meg, ami lassabban fut a gépen mint a kereskedelmi verzió..directx frissítve, válltozás nincs, fájl is továbbra az adott hiba..Nos semit nem találtam arra nézve, hogy a probléma hardver, esetleg vírus, vagy egyéb. Ami érdekes, ha megnyitok egy oldalt,ahol van pl kép, akkor pár másodpercig tiszta, és csak utánna lesz szemcsés..Ja igen, és az üdvözlőképernyős lenyomat is eltűnik mikor már az asztalbejön. A szemcsék megtalálhatók a videókon, képeken, játékokban..16 és 32 bit felbontáson is. Légyszi segítsetek, szeretném tudni mi a gond, vagy, mint kell kicserélni, milyen hardver mehetett tönkre. Specifikációk:
    Inspiron Dell 9400 Intel core Duo 2ghz
    Geforce Go 7900 GS 256mb
    1GB Ram, van egy 120(alap) egy 400gb egy 100gb és egy 500 gb winchester.
    A vinyókkal még nem volt gond soha. Várom a segítséget tényleg, és sorry ha mégis lenne hasonló topic, de én tényleg nem találtam, csak sima monitorokat!