• turul16
    #19
    "Az emberi idegrendszer alapbol 1 volt korul mukodik, ezert is latjuk az 1eV-os energiataromanyu fenyt, ugyanis erre erzekeny az emberi idegrendszer."

    "Nincs kapcsolat. Pár Ghz (cm es) hullámok qvantumjai jóval kisebb energiával rendelkeznek, mint a fotonok.
    "0.8V/meteres magneses ter egy atlagos ember eseten kb. 1.5V-os terheles, tehat olyan mintha folyamatosan egy ceruzaelem lenne az illeto laba es feje kozze kotve, ez meg nem erezheto de az 1V-os idegrendszer elegge megszenvedi. A budapesti belvarosban ahol 14 wifi bazisallomas es 3 mobil szolgaltato lathato, tovabba van tv es radio vetel szobaantennaval is mar siman elerheto ez a feszultseg par olcso schottky diodaval es egy 2 meteres antennaval. (a sajat otthoni teszt rendszer, epphogy bekapcsolt egy led-et) A kerdes csak az, jo ez nekunk???"

    Az agy nem fémdrórokbol áll, tehát ilyen gyenge térben az indukált feszültség közel 0V. (egy EMP elpuknásánál lehet, hogy már mérhető mennyiség indukálódik)

    Másrészt főleg (középhullámú) nagyteljsítményű (kW) adók hatására lehet így ledet kivilágítattni, vagy tápnélküli radiót üzemeltetni. RFID technológiák is csak az adó közelében kapnak elég energiát, hogy válaszolni tudjanak.

    Normális esetben (URH/Micro Nem az adótol pár méterre (URH tipikus 100W adó teljesítmány, micro hullámnál ~3W)) a vevő antenájában is csak microvoltok indukálodnak egy adó miatt. (1/r^2 szerűen csökken a távolsággal.)