• BlackRose
    Nem "pénzuralmi" rendszer ez, a pénz által uralkodás csak azért lehetséges, mert a pénz politikai eszköz és mert a hatalom korlátlan. Ennek a reális neve a jelenlegi tulajdonjogi rendet figyelembe véve FASIZMUS. Hasonló még a kommunizmus (szocializmus) és a többi kollektivista (anti-individualista) rendszer. Ilyen logikával az autógyárakat is büntethetnék, mert potenciálissan az autóval valaki meg lehet ölni, vagy pl. lebetegszek, mert a levegőt szennyezik. Ugyanakkor minden férfit büntetni lehetne, mert nemi erőszakra alkalmas szerv van a gatyájában. A törvényhozás példátlan szégyene az ilyen és hasonló törvények, határozatok. Nem beszélve, arról, hogy az egész IP (Intellectual Property) filozófia egy telyesen értelmetlen, erkölcstelen és illegitim dolog. Én szivessen fizetem a belépőt a moziba (ha jó a film), szivessen fizetek egy koncertért ha jó a zene, de nekem senki se mondja azt, hogy seggenülve joga van miliárdokat zsebelni, csupán azért mert az állam a marha törvényeivel ezt lehetővé tette neki. H apénzt akar keresni dolgozzon (koncert, zenéljen este valahól, vetítse a filmét a moziban) éppen úgy mint ahogyan mások is napról napra dolgoznak a betevő falatért.

Egy valamit bűntetni kellene (szerintem), a filmek, zene, könyvek stb. pénzért való értékesítését azok részéről akik nem a szerzők. Tehát ha van egy filmem és most azt sokszorosítom és pénzért adom másoknak (miközben nem én vagyok a szerző), azt böntetni kell, viszont ha megosztom a filmet a barátaimmal haszonszerzés nélkül... na azt böntetni erkölcstelen, értelmetlen, illegitim stb. Hát még akkor, hogy bűntetést fizzessek mert veszek egy számítógépet amely alkalmas, hogy olyan dolgokat csináljak vele amilyeneket egyébként nem csinálok, előre büntetnek egy el nem végzett tevékenységért amely csupán azért törvénytelen mert a politikusok úgy döntöttek... na ezt mondom Fasizmusnak nevezik.