• Penge4
    "Kb olyan szintü probléma ez, mint h vki azért perelte be a mikrógyártót mert nem volt ráírva hogy macskát nem száríthat benne és a macska felrobbant benne... "

Ebben az a szomorú, hogy meg is nyerte a pert, ahelyett, hogy őt is betették volna egy mikróba.

"Egy monitorra miért kell Vista matricát tenni?"

Gondolom 800x600-as felbontáson elég tré lenne. Még az 1024 sem a legjobb, 1280 kell neki, hogy kényelmesen elférjen oldalt a sidebar meg minden.

"Akkor most honnan tudja a vevő hogy melyik melyikre jó?"

Úgy, hogy tájékozódik a bunkó parasztja. De perelni azt tud...
    Ha nem lennének ezek a perek már 20-40 rugóra lemehetett volna a dobozos Vista Ultimate is, de valahol ki kell gazdálkodniuk a perköltségeket.

"Hasonló példa az "akár 20 megabites nete is lehet""

Kezdhetnék mondjuk a UPC-vel (hirtelen engem ez közvetlenül érint), hogy korlátlan netet hirdetnek, amiben 250 giga a korlát. Na én ezért már 3 milliárdos büntit szabnék ki, mert ez nyílt aljas kamu, nem csak marketingcsali.
    Lehetséges, hogy betenne nekik, de van helyette sok másik és legalább a hűségnyilatkozat is egyből megszűnne a szolgáltatóval együtt. És miért? Mert engem közvetlenül érint. Ha más szolgáltatónál lennék le se szarnám, hogy a chellosok szívnak. Szóval ilyen esetekben csak objektíven lehet gondolkodni, az meg nem objektív, hogy a sötét bunkókat mindennel szemben védelmezik és kihúzzák a szarból. Szopjanak már egyszer ők is, hogy megtanulják a döntéseik súlyát.