• assdf
    #20
    Értem. Tehát ha én megveszek egy vistra ready számitógépet, majd hazaviszem és kicsomagolom, akkor találok benne egy használati utasitást hogy mely vista verziók és hogyan futnak rajta? Mert ha nincs benne ilyen használati utasitás, akkor megintcska ott vagyunk hogy fogyasztó megtévesztése.

    És arról az aprócska tényről meg ne felejtkezzünk már el hogy ez egy matrica. Márpedig minden üzletben meg kell lennie hogy melyik matrica mit jelent. Például a mosógépeken (tudom mert most voltam az auchanben) van egy jó nagy papirlap kirakva, hogy melyik mosógép mit tud. És nem csak jelölések amiról találja ki az ember hogy mit jelent.
    Ha autót veszel egy kereskedőnél, akkor ha az autón van matrica hogy abs-es akkor 1000% hogy van egy prospektusa a kereskedőnek amiben le van irva hogy mit jelent az abs.

    De mindegy tök felesleges ez a vita, mert aki informatikus az sokszor elképzelni sem tudja hogy egy átlagembernek az xyz kulcszó semmit sem jelent. Viszont ezt nagyon is jól tudják a kereskedők, és jelen példánál azt is hogy a vista capable matrica=vista a legtöbb embernél. Arra viszont sehol sem hivták fel a figyelmet hogy vistából többféle változat is van és hogy melyik mit tud illetve melyik matrica melyiket jelenti. Igy én ezt szándékos megtévesztésnek nevezem, akárhogy is csürik csavarják.