BlackRose#11
Nem tehet a hardvergyártó Microsoft (Vista) matricát a gépére a Microsoft engedélyezése nélkül. Különben maga az, hogy "Capable" semmit sem jelent, pl. a FIAT a Puntot 4 személyes autóként árulja, és én magam sem férek el benne :) hát még mit mondana Shaq. Gyenge gépek is Vista "Capable", csak persze nem igen lehet rajtuk Vista alatt dolgozni. A másik dolog, pedig, hogy szerintem az a hülye aki azt hiszi, hogy entry level minimális árú gépen a legmodernabb OS és szoftver használhatóan fut. Szerintem nem a Microsoft a felelős, ők csak ez esetben kötélen táncoltak, vagyis amit mondtak az igaz de nem sok értelme van, ezért szerintem nem csaptak be senkit, édes kevesen fognak azok akik a legolcsobb vackokat vásárolták meg most Vistát rakni a gépre, az egész nem más mint valami "kincsvadász" ügyvéd dögkeselyük tevékenysége és mint minden Class Action per, katasztrófális a piacra a gyártókra a befektetőkre és a fogyasztókra is egyaránt. Mondja az amcsi közmondás... full me once, shame on you, full me twice shame on me.