Na indulhat a flame!
Amúgy meg a vásárlók voltak lámák, mert nem tudják mi a különbség a capable és a premium ready között. Sok csira... Én a TV-t fogom beperelni azok miatt a színes karikák miatt az alsó sarokban, mert nem tudom, azért van-e ott a szám, hogy annyi emberrel együtt kell-e nézni, vagy annyiszor vetítették már az adott filmet.
Különben a Vista minden esetben futott az adott gépen. Az, hogy mellette már más programot nem tudott futtatni, megint egy dolog. Ha eladok egy Trabantot vonóhoroggal, azzal is lehet tehervagont vontatni...egyszer.
Ja és hogy senkinek ne kelljen vele fáradni, leírom a másik szemszögből is:
Linux alatt ilyen nem fordulhat elő soha, az P2-es gépen is fut 256 mega rammal. És még fizetni sem kell érte, mint azok a szerencsétlenek tették, akiket becsapott a Microsoft nevű sötét nagyhatalom, de nekem, mint az ellenállás szóvivőjének, kötelességem felemelni a hangom az elnyomó profitorientált nagyhatalmak ellen. És a Vista egy rakás szar, mert a Linuxnak kevesebb az erőforrásigénye és ingyenes is. Na meg az erőforrásigénye is kevesebb. És azt se felejtsük el, hogy ingyenes is. És az erőforrásigénye még Beryl-lel is kevesebb.
,,Jó dolog a skizofrénia, legalább tudok magammal vitatkozni az SG-n.''