• Zocsi
    Egyetétrek, hogy a Q1 volt a nyerő. Ha azt feltuningolnák, teljesen újraépítenék, és folytatnák a történetet hasonló stílusban, akkor az übermega ütől lenne. Mikor a nagy villámszóró jeti ellen kellene nyomulni shader3.0-ás textúrák, meg tükröződő faló és padlójú márvány tárnákban... Aztán meg kimenni egy nagy temetőbe és zombikat, meg lovagokat gyakni. Ugrálgatni térkapukkal a sci-fi és fantasy világok között. Ááhh! Nagyon fajja lenne!
    Anno a Q2-nek is volt némi varázsa, mert ott még volt valamilyen féle logikai játék. Kapcsolgatni kellett ezt-azt. Meg akkor az is überfaszául nézett ki. De nem nagyon értettem, hogy az ID-n kívül mi köti össze a Q1-el... Nem értettem hogy jönnek a képbe a strogg-ok, meg az embergyáras részek... Bár én anno a tört verzióval nyomultam, szal nem voltak átvezető videóim, amiből megismerhettem vna. a történetet. De sztem nem kár érte.
    A Q3 az akkori graffikán kívül kritikán aluli.
    A Q4-hez csak demo szintjén volt szerencsém, de bőven elég is volt annyi, mert az eredetiség totális hiánya, az undi grafikán és az unalmas-lineáris játékmeneten kívül nem sokat nyújtott... Egyszóval gagyi.
    Ideje lenne már a játékélményt is növelni az ID-nál, bár szerintem nekik bőven megéri az is, ha írnak egy jó motort és aztán annak licenszdíjjaiból éldegélnek......... ... .... .