archkoven#13
Nagyon nem értem az itt fanyalgókat.
A Q3 szerintem egy nagyon jó játék volt. Azoknak készült akik nem történetre vágynak hanem akcióra, de arra sem gép ellen, hanem élő ellenfelek ellen a neten. Erre készült és tökéletesen meg is felelt. Tudom sokan vitatják, de szerintem sokkal jobb volt az unreal-nél, valahogy közvetlenebb volt az irányítása. A játék egyébként nagy siker volt, és nem véletlenül, nem kellene fikázni.
Aki szerint a Q4 csúnya volt az cseréltesse ki a szemeit! Egy egy akciódús fps volt, nulla lopakodás, maximum hentelés. Egyike volt azon kevés fps-eknek amiket nem untam meg játék felénél, hanem végig élveztem és ráadásul még a grafikája is fantasztikus volt. Egy igazi kihívás végigcsinálni max fokozaton. Számomra érthetetlen, hogy ilyen játékot hogyan lehet fikázni.
Számomra egyébként a halflife2 és a counterstrike is egy oltári unalmas játék volt, az előzőt végig sem vittem, a cs-t párszor feltettem, de mindig kurva hamar ráuntam, nem nekem való ez a bújócskázás. Ettől még persze biztos jó játékok, csak nagyon nem az én stílusom.
A quake bármelyik része ezerszer közelebb áll hozzám.