• fourgee
    "Helyeslem a betiltást! Az emberek alapvetően hülyék, tehát korlátozni kell őket. Lehet, hogy a világ a durvulás felé halad, de ezt segítsük is elő? Minél gyorsabban a pusztulás irányába, mert úgyis mindegy? Aki játszik egy ilyen játékkal és még élvezi is..."

1x egy csapat cigány rám támadt, amikor bicikliztem. A szerencsére gyorsan mentem, így az ijedtségen kívül más nem történt. Itthon GTA-ztam egyet, kinyírtam benne egy csomó embert, aztán lenyugodtam, mert igen csak felb@szták az agyamat. Akkor most emberileg ki van alacsonyabban, ők vagy én? 1x sem ütöttem meg még senkit. De pl. egy 5 fős nem az idén nyáron barnult csapat az egyik nyugati városunkban terrorizálja az embereket, június 25-én vagy 26-án úgy összevertek egy 21 éves fiút, hogy el kellett távolítani a lépét. Ők valószínűleg nem GTA-znak, hanem lopnak, meg magyarokat támadnak meg. Hát jobban örülnék, ha otthon ülnének és a Manhunt 2-vel játszanának...

(a fő különbség az, hogyha ezek a játékok be lennének tiltva, akkor sem követnék el erőszakos cselekményeket senki ellen sem...)