pop punk-alternative rock-post-hardcore-punk-rock banda
-
Először ezt nézzétek meg!(ott van az mcr az emoxcore.com barátai közt)
aztán ezt nézzétek!(taking back sunday is köztük van)(ami majd az utolsó linknél lesz lényeges)
végül ezt!..mcr top friends között ott van a taking back sunday zenekar is,ami az emoxcore.com barátai között volt!
ezzel nem arra akartam célozni,hogy az mcr emo,csak kicist furcsa,hogy nemrég arról hallodtam,hogy ez a zenekar ezt a stilust "egy nagy szar"-nak nevezte,közbe meg az emoxcore.com,és egy emo zenekar barátja is....másrészt..azt is olvastam,hogy gerard way régebben depresszióban szenvedett...valószinüleg azrt tartja az emot egy nagy szarnak,mert ő is azthiszi,hogy a lényege a depi..de ha ez igaz,akkor miért tartja szarnak a stilust,ha ő is depiben szenvedett?ha ez télleg igaz,akkor elég szánalmas,viszont nekem van egy olyan érzésem,hogy ez az egész egy átverés..(ami nem biztos,de ezt csak úgy mondtam)..ez is egy hülye kamu,amit a magyarok találtak ki,gondolom azért,hogy átverjék a kis tiniket...másrészt van egy video,ahol a zenekar véleményt mond a stiilusról,csak az a baj,hogy nem tudom leforditani...beilleszthetném a linkjét,de valószinüleg mindenki csak azt irná,hogy "gerard ezt mondta,meg azt mondta,és igen,szarnak találja a stilust"(és közbe meg lehet,hogy pont ellenkezőleg)