Most tűnt fel jelen pillanatban, hogy ha fejben elkezdek számolni, (monjuk itt sg-n, ha már annyi hsz érkezik egy topikba, hogy nincs "ugrás a legutóbbi hsz-hoz" gomb) akkor akaratlanul is elkezdem vakargatni a fejem. Korábban is hasonló esetnél vakargattam, de akkor elkönyveltem véletlennek, de most megint számolás közbe a fejemhez nyúltam.
Ugyanilyen még az is, ha pl napsütéses időben állok a buszmegállóban, akkor egy idő múlva feltűnik, hogy fáj a szemem. Hát nem attól van, mert hunyorítok mint az állat? :D Olyan Steven Segal-osan, meg Clint Eastwood-osan xD. De sohase süt úgy a nap a szemembe, hogy ne bírnám ki hunyorítás nélkül. Szóval mikor feltűnik, hogy hunyorítok, akkor visszaállok "normális" nézésre, de 5 perc eltelik, ismét észreveszem magamon, hogy hunyorítok. :D
Meg még az is rossz szokásnak tekinthető, hogy ha valami nagyon fontos van a táskámban, akkor az utcán sétálva néha 5 percenként is képes vagyok elhúzni a cipzárt, megnézve, hogy megvan-e még az, amit annyira féltek. Pedig nincs semmi baja se a táskának. :)