• fourgee
    Aki ennyire utálja a konzolokat, az miért olvas konzolos cikkeket? Ennyi erővel le lehetne ugatni egymást, hogy a másiknak milyen sz@r autója van, miért nem olyat vett inkább, mint én... Van akinek konzolra van szüksége, van aki megszállott Sony rajongó, ő biztosan PS-t vesz. Van ismerősöm, aki PC-ről tért át, soha nem szerette a Sony-t, az X-Box-os játékkínálat jobban tetszik neki, nála természetes hogy azt vett. Nem azért vették ezeket, mert hülyék, hanem azért mert ARRA VOLT SZÜKSÉGÜK. Én pl. utálom, ha 1000 féle műszaki cucc van a szobámban, ezért minden benne van a gépemben, egészen a tv tuner kártyáig bezárólag. Még a kompakt Creative hangfalszett "minőségét" is elfogadtam, mert túl sok helyet foglalna egy külső házimozi erősítő, meg még hozzá azok a nagy hangfalak. Nekem ezekre van szükségem, azért vettem PC-t és nem azért mert én okosabb és szebb lennék, mint ti. Bár játszani nem nagyon szoktam rajta, mégis infantilis vagyok. A #6. hozzászólásban a nem magyar nevű hozzászólónk azt tartja infantilisnek, aki konzolt használ. És aki PC-n játszik, az nem az? Legyél liberális, fogadd el hogy mindenki azt használ amire szüksége van. Nem kell lefikázni mást azért, mert másra van szüksége.