nobses#33
ajjaj:) nem, ez így nem igaz én sem vagyok úgy igazán p. hozzáállású de nem tartom a világ szennyének a magyar népet... pozitív hozzáállású magyarból lehet hogy nem túl sok van, de tisztességes és rendes magyarokból akad, még ha nem is az összes persze, nem is 90% de elég sok van! lehet hogy nem minden megyében van ez így, vagy nem minden helyen, de én ha körülnézek az emberek jórésze nagyon is rendes,és több mint a felére nem tudnék olyat mondani amiért úgy érezném, hogy "gáz" magyarnak lenni.
"Arról meg az emberek tehetnek ha nemképesek a saját intelligencia korlátaik miatt kilábalni a történelmi megrázkódtatásokból" - tudod ez olyan dolog, hogy ezek a "megrázkódtatások" nem igazán velünk történtek, inkább a szüleinkkel,meg az ő szüleikkel,stb. azért ebben a korban mi szemrebbenés nélkül sokan végighallgatunk sok olyan dolgot, ami anno nagy megrázkódtatás volt nekik... ma ez a fajta gyűlölet ami náluk volt nem jellemző annyira, de mégis ott "motoszkál" vhol hogy hoppá csak volt ott vmi, és néha az emberből csak kijön...hehe alien pl. akár a régi Mo.,hogy "jóég de nagy volt,de jó volt,és most meg mivan?" (ehez nem kell rossz neveltetésűnek lenni,elég a suliban hallani...) aztán hozzájön még pár dolog és már tökre gyűlölni tudunk vkiket,akár oktalanul is:) én tegnap olyan mérges lettem a gépre hogy legyártottam egy egész elmebeteg dalszöveget már idegből,annyira felmérgeltem magam,közben pedig csak a net szarakodott(de egész nap)nah mind1:) a fajgyűlölet meg hasonlók sztem nagyon is emberi hiba, amire rásegít pár egyéb tényező néha, és már simán gyűlölhetünk egy népet is akár a semmiért...elvégre gyűlölni sokkal könnyebb,mint szeretni:)