asztosz#27
Az ovastam valahol hogy" akinek az eddigi részek tetszettek annak ez is fog", hát nekem az elő és a második is tetszett, bár az első volta csúcs és bíztam benne, hogy valamit sikerül átmenteni az első két filmből a szereplőgárdán és rendezőn kiívül, abban bíztam, hogy talán az eddigi laza stílusból és méglazább dumákból megmentenek valamit. Hát , hogy is mondjam, talán egyszerűen: sajnos nem sikerült.
Kb. 2 olyan jelenet volt ahol átélhettem azt a hangulatot ami az első filmet végigkísérte a másodikban pedig felfedezhető volt. Emelett nem bántam meg, hogy megnéztem, bízok benne, hogy a szinkron majd még egy picit segíteni fog rajta.
Al Pacino-val viszont semmi bajom nem volt, hozta amit kellett egyszerűen ennyit engedett neki a forgatokönyv.
Amikor megtudtam, hogy még Vincent Cassel is visszatér akkor örültem, nem úgy mint a film végén nem tudom mi történ a forgatokönyvírok elfelejtették, hogy a második részben egy profi volt akit csak fáradtságos munkával lehet átverni, itt teljesen lerombolták a tekintélyét.
Ennek ellenére szívesen várnék egy 4. filmet, de nem most majd csak jónéhány év múlva miután mindenki elfelejti ezt a 3. részt.