• winnie
    "Amerikában? Dehogynem. Az átlag amcsi segghülye, egyszer láttam riportfilmet, ahol a járókelőknek Iránt kellett volna elhelyezni a térképen, volt ott minden tipp Új-Zélandtól Európáig."

bocsáss meg, de ebből az jön le, hogy te vagy a segghülye:) no offense, csak a szavaidat használtam. bárhol a világon ezt kapnád eredményül, esetleg kiderülne, hogy a magyarok mg hülyébbek ( vagy nem), de lehet, hogy a svédeg vagy a gaboniak nyernének. (tévé. segítek. manipuláció: vagyis vágás. azt is mutathatták volna, hogy mindenki tudja. azt is, hogy senki nem tudja, csak sok embert kell megkérdezni, hogy legyen sok hülyeség a válaszok között. ennyi. és akkor még a kamuválaszolókról nem is beszéltem. de a lényeg, itthon is ugyanez lenne)

"És még ez a legnagyobb ellenségük, amit minden nap mutogatnak a tv-ben, azt ennyit tudnak róla. Boratot is simán benyalnák vagy 1000-szer."

félreértettél. az, aki ismeri a borat-film és a jelenséget, annak le fog esni, ha borat odalép az utcán hozzá (de 1000-edjére tuti, mert nem hiszem, hogy akit 999-szer megszivat egy bajszos álkazah, az lehet annyira, hülye, hogy megint megeszi), hogy ő SBC és nem a kazah riporter. a film az, ami, sok-sok részt meg lehetne nézni belőle (sorozat is volt, ugye), de nálunk sem tudna sváby andrás átverni több celebet a múltkori kandikamerás showja után.