Jó és elég összeszedett a cikk.
Viszont arra kicsit bővebben ki lehetett volna térni, hogy a Symbianos telefonokon is van lehetőség TomTom navigáció futtatására, csak sokan erről nem is tudnak. Ráadásul most jött ki az új térkép amin magyarország már 99%-os azaz végre az iGO-val megegyező minőségi térkép került a TomTom-ba is.
Én pár hónapja használom a TomTom-os cuccot egyszer vitt be egy olyan útra aminél már befordulás után mondta, hogy forduljak vissza de én mentem tovább mivel előtte oda mutatott na egy jó 2km után kiderült, hogy vége az útnak. :)
De sikeresen átverekedtem magam vele már Budapesten is ami nem kis szó mert előtte még térképpel is alig merészkedtem a városba. Röviden nagyon jó kis dolgok ezek és sok ember azt gondolja nincs is igazából rá szüksége (én is így voltam) de amikor egy idegen városban vagy országúton eltévedsz vagy nem kell megvenni minden nagyobb város térképét akkor rájön az ember, hogy hamar megtérül az ára. Nekem a mobilos megoldás azért tetszik mert a telefon mindig nálam van, a gps vevő mindig a kesztyűtartóban van így bármikor autózás közben elővehetem és mehetek ahova akarok, odavezet.