• nipponia
    #27
    Szerintem meg neked nincs fogalmad hogy mit beszélsz.
    Biztos über csávó vagy, aki elfingja magát és ingyen kapja a netet, még havidíjat sem kell fizetnie. Vagy kifizeti neked anyuci és apuci helyetted. Nekem havonta jön a csekk, hogy fizessem ki a netemet.
    Nézzél már meg meg egy olyan oldal honlapját, ami ÁRUL valamit. Amit meg kell fizetned. Azoknak a 99%-nak a honlapján egy deka reklámot sem látsz. Ugyan ez legyen a CIKKben lévő dologról (ha elolvastad egyáltalán), ha már kifizeted a játékért a borsos árat, akkor ne erőszakolják rád még pluszban a reklámokat is. Minimum tegyék elérhetővé a progiban, hogy kikapcsolhatod őket ha akarod. Ha ingyen hozzám vágják, akkor tegyenek bele annyi reklámot amennyit akarnak, mert INGYEN kaptam a játékot, tehát nekik valamiből vissza kell szerezniük a pénzüket. A legnagyobb pofátlanság, ha ezt egy mmo játékkal csinálják meg, mert azon felül hogy kifizetem a játék árát meg plusz a havi díjat, még nézzem is a reklámokat.
    Itt azzal van a gond személyem szerint, hogy megvonják tőled a szabad akaratodat. A döntés szabadságát. Hiszen azon felül hogy tömöd a zsebüket pénzzel, még bámulhatod a reklámokat. És itt nem az ingyenes oldalakról meg programokról van szó, mert akkor okés. Azzal fizetsz lényegében a dolgokért hogy nézed a reklámot. Az korrekt mert nem kell PLUSZ kiadással terhelned magad. De ebben a cikkben arról van szó, hogy kifizeted a játékot, de PLUSZ még bámulhatod a reklámokat is és ebbe nincs beleszólásod. Ezzel van nekem gondom. Gondolom te se vennéd jó néven, ha kifizeted mondjuk a tv havidíját, de még egy reklámcsík is futna állandóan alul hogy vegyél ezt meg azt. Vagy ugyanez a netnél.
    Úgyhogy mielőtt okoskodásoddal oltári buzis baromságokat mondasz, gondolkodj. Bár ezek után feltételezem nem ez az erősséged.