"legalább akkora parasztság mint bliccelni a BKV-n és panaszkodni hogy miért nincs a Combino-n klíma, majd "b*ziköcsögellenőr"-özni ha kifizettetik a jogos büntetést."
Miért? Eddig úgy tudtam, jegyet venni kötelező, már az ingyenes oldalakon lévő bannerekre is kötelező rákattintani, majd vásárolni?
Mert csak akkor fedi az igazságot a hasonlatod.
Jaa, hogy a "Ha nem mehet ingyen, akkor valószínűleg biciklivel/gyalog megy." feltételezésre alapoztál? A példák nem ezt mutatják. BKV egy van, az internet viszont virágzik, ingyenes konkurens oldalak számtalan van.
Ha meg valaki nem kattint rá, abból nem lesz pénze az ingyenes oldalnak. A korrekt az lenne, ha valamennyi idő tagság után megjelenne a beállításokban egy checkbox, amivel ki lehetne kapcsolni a reklámokat.
"Ezekszerint te annyira gyengeakaratú vagy, hogy félsz attól hogy zombivá válsz és öntudatodon kívül rohansz a boltba megvenni a reklámozot terméket, ezért menekülsz a reklám elől."
Nem menekül előle, ahogy én sem, csak bántja a szemét hogy egy szolíd szöveg fölött, alatt, 2 oldalt mellette ott vannak élénk színekkel kiemelt vastagbetűs hirdetések, amik a szemet akaratlanul odaterelik. Ez még nem jelenti azt, hogy zombivá teszi az embert, csak nagyon idegesítő, zavaró. Akinek csőlátása van (szó szerint) annak ezesetben könnyebb dolga van, mert ki tudja zárni a "lényeg" körüli részt.
Amúgy megmondaná valaki, hogy például az Extra tárhely és e-mail szolgáltató miből tartja fenn magát, mert ez volt az egyetlen a magyarok közül, ahol a reklámmentes és ingyenes csalogató szöveggel találkoztam. És ha azt nézem a scriptfutási problémákat leszámítva veri a konkurenciát minőségben (gyorsaság, stabilitás, tárhelyméret, mysql gyorsaság...stb). Szóval akkor hogyan lehet reklámmentes is?