• remark #17
    "az újságokban szintén vannak reklámok, mégsem háborog senki, hogy "oszt akko' mé' nincs ingyér"?"

    En reklamalok. Ugy, hogy pont ezert nem veszek "ujsagokat", foleg olyanokat nem amelyik felepitese a kovetkezo: bal oldalon egesz oldalas reklam, jobb oldalon par sor tartalom. Mindez MINDEN EGYES OLDALON. Az ujsag meg még igy is draga. Koszonom, nem kerem.
    Azert ne keverjuk mar ossze hogy miert fizetek es miert nem... En a hirekert/cikkekert veszem az ujsagot meg a magazint. Aztan ha kinyitom az ujsagot es a cikkek helyett arrol kapok tajekoztatast hogy milyen orat kellene hordanom vagy milyen autoval kellene jarnom, akkor kicsit becsapva erzem magam.
    De amiota nem veszek ujsagot, nincs ilyen gond. ;-)

    Tanulsag (a reklamfeluletet biztositok szamara): ami kezdetben extaprofitnak tunik az konnyen a eladott peldanyszam csokkenesehez vezethet, ami csokkeno beveteleket jelent, ami meg tobb reklamot es kevesebb tartalmat gerjeszthet, ami tovabb csokkenti a keresletet... :-)
    (Azert mondom hogy extraprofit mert ki hiszi el hogy annyival kevesebbe kerul az ujsag, TV musor, film, jatek, vagy az elet a varosban [->oriasplakat] amennyit a hirdeto fizet a reklamfeluletert...)