• feamatar
    már bocs Blackrose, de pont ez az hogy most a te erkölcsöd áll szemben valaki másikéval
    itt az a gond hogy totális igazság nincs, a kérdés csaqk az hogy kinek az igazságát fogadják el többen, pl én magam se a te általad felvázolt rendszert preferálom... azonban sathinelt aki neked ellentmondott, hozzászólására a következőket írtad:

"..ha már olvasol akkor azt olvasd ami erkölcsi és értelmi alapokon való irodalom és nem pedig állami propagandát amelyet a suliban használt tankönyvekben irnak, hogy "jó állampolgárokat" neveljenek."

itt azonban te magad is probagálsz, mivel érveidben felvázolod hogy a te érveid a jók mindenki más meg be***** :D,

persze te is árnyaltabban látod a dolgokat, nem pont úgy ahogy én most kifejtettem
    azonban én annyit tanultam meg eddig az életből hogy senkinek sincs igaza,de részben , és az igazság jelen esetben is sathinel és a te álláspontod között van

rendesebben is kifejtettem volna gondolataim, de vár egy warcraft party úgyhogy most ennyit