Ki melyikben hisz? Melyik irányítja az életünk? Vélemények, nézetekre vagyok kíváncsi!
  • nyaSGem
    #210
    Szevasz Szabi!

    Teljesen jogosnak tartom a szkeptikus hozzáállásod a dologhoz és az külön tetszi, hogy legalább némi humorral fűszerezed az álláspontodat.
    Viszont vállalva a kockázatot, hogy innen kezdve hiteltelen idiótának fogsz tartani, jómagam is közre adom azt, hogy 14 éves korom óta rendszeresen megálmodok előre dolgokat. Néha olyan konkrét előre nem sejthető dolgokat is, mint egy váratlan vendég, baleset, stb.

    20-as éveimbe hetente kb. 2-3 dolgot megálmodtam, manapság 2-3 havonta egy-egy dolgot. Hogy mért van ez így az idő előrehaladtával nem tudom, de valószínűleg az öregedéshez van köze. Egyébként a megálmodás után max 2 héten belül történnek meg a dolgok, de sokszor másnap, vagy 1-2 napra rá. A konkrét álmok mellett, szimbólikus jellegű álmok is vannak melyekben nincs konkrétum, de mikor megtörténik a dolog, egyértelműen visszavezethető az álomra. Kikötöm, nem belemagyarázásról van szó!

    Soha nem léptem fel showkban, nem adtam el egyetlen könyvet a témában, ezeket a dolgokat csak a közvetlen környezetem, családom, barátaim tudták rólam.

    Amúgy egy a földön két lábon járó ember vagyok, családom van, jól élek, műszaki-informatikai szakmában tevékenykedem. Ezzel azt akarom mondani, hogy átlagos normális embernek számítok.

    Magam részéről nem tulajdonítok sok jelentőséget a dolognak. Úgy gondolom, mindenkiben megvam ez a jellegű természeti ösztön lény, ez a "tehetség", csak van aki nem figyel rá, nem veszi észre és vannak akik eleve elzárkóznak előle. Ezért is vagyunk különbözőek szerencsére.

    A magam részéről bizony nagy hasznát vettem az évek során ennek a dolognak és nem csak én, de a családom is.

    Nagyon sok kókler, idióta, stb. foglalkozik ilyen témákkal és igencsak le is járatják az egészet, viszont mégha ilyen sok idióta is mozog a téma körül, bizony azt senki sem tagadhatja, hogy nagyon sok mindent nem tudunk még magunkról emberekről, a világról, így elvetni eleve bármit is butaságnak tartom.
    Egyszer talán majd fény derül ezekre a dolgokra, addig is szerintem túlságosan senki ne ássa bele magát az ilyesmibe, sokkal jobb dolgok vannak földön s égen. (csajok, buli, utazás, család, stb, stb)
    Maximum ha rendelkezik valaki ilyen képességgel, szép csendbe használja ki mint én is tettem és ne csináljon magából hülyét ország-világ előtt.

    Röviden ennyi a véleményem a dologról...