Messze kerüld el ezt a boltot!
  • hunbasser
    sztem a Mistral tök korrekt,én is még vettem egy jó fél éve egy ASUS alaplapot,és ugye láttam,h PCI-E-s,mondok oké,ilyen kell nekem,csak utána láttam,h ez 1X-es nem pedig 16X-es,ami ugye teljesen más...mert nekem a vga karihoz kellett volna a PCI-E.végülis én voltam a láma,nem néztem utána jobban az alaplapnak,a boltban is csak annyit kérdeztem,h "és akkor ez PCI-E-s,ugye?",és jött a válasz,h "igen".

aztán hazahoztam,és láttam,h mi a pálya,egy ideig tanácstalan voltam,először azon gondolkoztam,h eladom az alaplapot,majd azon,h eladom a vga-t,és veszek helyette egy hasonló kaliberű agp-set,de végül azt tanácsolta egyik ismerősöm,h hívjam fel őket,szerinte visszaveszik.pénteken vettem a cuccot,kedden hívtam fel őket,és van náluk egy olyan,h 3 napon belül van visszavásárlási gari.pénzt nem adnak vissza,de levásárolhatod,és ez sztem korrekt,ha azt nézzük,h az alaplap hibátlan volt,csak én voltam láma.ráadásul a bolt épp akkor vasárnap is nyitva volt,szóval már a 4.napban jártunk,és megnézte az ember,h a "szoftver még engedi-e a visszavásárlást".és mondta,ha még ma visszaviszem,akkor le lehet vásárolni.amúgy meg ha kifutottam volna a 3 napból,akkor is még a 80%-át beszámították volna.

és így lett egy meg az újabb ASUS alaplapom.