• FoodLFG
    Bizony.

„Tudomásom szerint a chellon nem vizsgálják milyen tartalom, hanem minden adott p2p hálózaton zajló forgalmat korlátoznak.
    Tekintet nélkül arra, hogy linux disztrib, vagy legújabb film adatdarabkái cserélődnek-e. „

Szerintem sem, de ha belegondolok nem is tudnák ellenőrizni, ez fizikailag lehetetlenség.. Ahhoz hogy 100%-osan kiderítsék, hogy a hálózaton forgalmazott anyag tényleg illegális, ahhoz nekik is le kéne tölteniük. Ami nem is tűnik annyira lehetetlennek, mert az ő hálózatukon megy keresztül, de az az óriási adatmennyiséget tárolni, ellenőrizni már képtelenség (személyiségi-jogok stb). ÉS mi történik, ha ezek tetejébe a kliensek titkosítják a csomagokat, az még plusz macera.
    Nem vagyok egy nagy szakértő, de ez szerintem nagyon nem megvalósítható, nem életszerű.

Ha netán korlátozásokat alkalmaz valamelyik szolgáltató (pl p2p-re) az nem kéne szép _nagy_betűkkel kiírni? „Ez a csomag korlátozott, kérem válassza a konkurenciát, ahol még nem az..”

Ilyenkor amikor p2p korlátozásról hallok, akkor mindig „összeszorul” a szívem a WoW-osokért. Tudtommal ők (is) p2p-re kapják a frissítéseket a pénzükért..