Csaba42#8
Már ne is haragudj, de elég nagy különbség van jelen esetben egy "megrendezett" és egy megrendezett felvétel között. Ugye, remélem egyértelmű, hogy az idézőjelben szereplő szó ávitt értelemben használatos. A Győzike/Mónika/Blamázs show mind "megrendezett", míg egy ismeretterjesztő film megrendezett (meg lett rendezve, unmagyarosan mondva, mint egy film). Szal ne keverjük a kettőt plz.
Abban egyetértek, hogy összességében a magyar nép elég birka, mert mindig valaki seggét nyalja, vakon követ valakit (jelen esetben OV-t, de nagyon, és sok kis hülye azt hiszi, mennyire érti a politikát, holott azt sem tudja, miről beszél). Viszont nem értek egyet egyet azzal, hogy mindenkire általánosítva legyen a birka jelző. Én spec. kimondottam gyűlölöm, ha hülyének néznek, mint fogyasztót. A két kereskedelmi csatorna főkként ezt teszi, főleg az RTL Klub (ebben az évben csak 82 sérelem ért, aminek 80%-a szó nélküli műsorváltoztatás), ezért sem nagyon nézem őket. Inkább a NGC, a DC vagy a Spectrum TV.
"most hirtelen elcsodálkoztam. minden országban az ismeretterjesztő műsorok aratnak, csak nálunk a szórakoztatóak (legyenek azok akármilyenek is)?:)" - hát én ezt nem tudom, mivel külföldi adókat nem nagyon szoktam nézni (max. RTL meg ZDF, esetleg ha az Online TV Player valamit még befog).