• Sanyix
    #26
    Hát lol még mindíg nemérded. DE á tökmindegy melyik butítottat veszik, végülis ugyanannyi pénzért +20% teljesítmény az semmi.

    Nemtom mit kell kiakadni ezen. Aki ugyanannyi pénzért nem a jobb teljesíményűt veszi meg, az hülye, egy agyhalott.

    Nem kell érteni sem hozzá, a tesztekben le van írva szöveggel hogy melyik a jobb, és ismerőst is lehet kérdezni, kivéve ha "hát intel procit vegyél (mindig), mer az amd elég, meg melegszik" szerű barom, aki az utóbbi 20 év problémáit mostani problémának állítja be, és súlyosan hozzánemértő. Mostanában is láttam egy ilyesmit. Ír a csákó a forumba, hogy kéne neki új gép, de core2 duo drága, azt nem.
    Erre írják neki hogy 3800+ a64 x2 vagy (ha jól emléxem) valami 3,4 ghz-s pentium 4 d jöhet számításba, inkább az x2-t ajánlják.
    Erre a csávó "amd-t nem kéne mert sok rosszat hallottam róla" OMG!
    Aztán írják még páran, hogy az x2 lenne jó, erre valaki beírja valaki hogy core 2 e4300, és erre válaszol hogy köszönöm az egyetlen normális választ (egyébként mind normális volt) és akkor azt veszi. Az elején lekötötte, hogy a core2 neki drága, javasoltak neki mást, aztán mégis core2-lett, akkor már nem volt túl drága neki. A sok rossz amit hallott pedig tuti az idióták szokásos szövegelése volt "az amd elég, meg melegszik, meg kicsi az órajele".

    Persze az elején úgy kezdte hogy amd, és intel proci is jó, holott egy csomó céltalan hozzászólástól kímélte volna meg, ha az elején leírja az igazat: csakis intelt, tökmindegy milyen az amd.