• quentit
    #9
    "Mondom a dögmelegben tényleg nem történik semmi, így a Magyar Távirati Irodának is ki kell csapni a pinakártyát (A poszt címét is tőlük kölcsönöztük, nem magunk találtuk ám ki). Hogy aszondja „Az amerikai fiatalok 4 százaléka hajlandó interneten szexképet küldeni magáról”. Persze utána rögtön hozzáteszik, hogy mégis honnan tudják ezt, hát „derítették ki amerikai kutatók egy felméréssel”.

    Jó rendben, nem brit tudósok, akkor olyan nagy baj nem lehet, hiszen a brit tudósok specialitása, hogy iszonyatos kutatásokkal, minden bizonnyal több millió font kutatási támogatás felmarkolása után kiderítsenek olyan evidenciákat, minthogy több kalóriát égetnek azok a videojátékok, amelyek megmozgatják a játékost. Meg ilyesmik.

    Az amerikaiak viszont egyszerűen csak hülyék, az MTI-nek meg nem tűnt fel. Ugyanis.

    „Az Eltűnt és Kizsákmányolt Gyermekek Országos Központja (NCMEC) által támogatott kutatás során a 65 megkérdezett fiatalból csupán egy számolt be arról, hogy hajlandó szexképet küldeni magáról az interneten, de ha ezt az arányt a világhálót használó sok millió fiatalra vetítik, akkor a kutatók szerint aggasztó jelenségről van szó.

    A feldolgozott adatok ráadásul a 2005 márciusától júniusáig tartó időszakból származnak, ezért valószínű, hogy a 4 százalékos arány azóta még emelkedett.

    Egy az óriási, hatvanöt fős mintából. Mindez reprezentatív egy többmilliós populációra. Elég egy statisztika kettes (mint nekem) hogy tudjuk, ez nagyobb baromság, minthogy VV Anett melleit az interneten árulták. (És akkor már tényleg csak félve kérdem, ami elsőre még csak fel sem tűnt, hogy mégis hogy jön ki az a négy százalék?)

    Ja, és a cikket, ezzel a baromsággal együtt már átvette a Stop.hu, a Népszava Online, és az SG.hu is."