• bunny
    Alapvetően nem rossz dolog ám az, ha -ha már úgyis beletolják az arcomba - olyan reklámot kapok, ami érdekel is.
    Mert divat szidni a reklámokat, de tény, hogy ha nem lenne, honnan a bánatból értesülne az átlag ember az új dolgokról? Tudom, te utána nézel. Ok. Csak él még ebben az országban másik 10M ember, akinek meg kell mutatni, hogy némán itt ez a dolog! És ha ez a dolog olyan témában van, ami érdekel az jó az eladónak, mert eljutott hozzád, mint lehetséges vevőhöz az infó, és jó neked is, mert fiúként nem tampon és menstruációs fájdalom csökkentő reklámokat kell nézned.

Én pl. örülnék ha a tv-ben a reklámok alatt mondjuk autós, számítógépes, utazásos hírdetések mennének, mert a rendszer tudná, engem ez érdekel. Szivesen kihagyom a mosópor, stb-t, menjen az a nőknek, időseknek az inkontinencia betét, stb.

Emellett én pont lesz*rom, hogy mit tárolnak rólam. Nem vagyok bűnöző, úgyhogy ha valakinek az a heppje hogy figyeli mire keresek, hát tegye. Ja persze, most az a divat, hogy személyiségi jogomban vájkálnak. Ehhh ...