• Su0my
    #20
    Mindenesetre végre egy előre mutató fejlesztés! Hajrá AMD (még ha inkább inteles is vagyok :) ). Mondjuk kicsit érdekes lesz, hogy 10 GB-os gépek lesznek: 8 a 'CPU'-nak, 2 a 'GPU'-nak:). Meg kíváncsi vagyok egy hibrid megoldás árban hova lesz pozícionálva (GPGPU, tehát lényegében egy videókari+proci szintjére? nyilván kivéve videokarinál a kártya és a RAM költségét -> ami meg alap áránál viszajöhet :D)

    L3zl13: érdekes lenne a helyzet, ha az intel mondjuk jó háromnegyed, vagy akár egy év csúszással hozná kis a saját hasonló technológiájú megoldását->ha az AMDnek sikerül egy kis előnyre szert tennie, borulhatnak ám a papírformák!

    Szerintem a végső megoldás vagy az említett fordító lesz(külön AMD/intel), vagy egy közös megállapodás és egy szabvány bevezetése (utóbbi hát nem is tudom-valószínűbb-főleg, ha az intel csúszik).

    Szabvány azért is kérdéses, mert ha az intel nem vásárolja fel, vagy köt egy szorosabb együttműködési szerződést az nVIDIA-val: kérdés: AMD gyárt-e intelnek ATI GPU-t, amit ők is tudnak integrálni? Egyáltalán: az nV gyárt-e majd az AMDnek? Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő, addig is MacBook Pro xD