lazsi#12
Az általad felhozott készülékek kurva rondák és használhatatlanok, aki megveszi mert nokia az magára vessen. Egyébként ezeknek a koncepciótelefonoknak nem a kinézetükkel van gond, hanem azzal hogy mint elöttem felhozták egy kockaalakú nadrágzsebbe hogy raksz bele egy ilyen készüléket? Meg hogyan telefonálsz vele? Hülyébben nézne ki vele a telefonálás mint az Ngage-dzsel. Aztán meg a mai összes videó tartalom 4:3, 16:9 vagy más téglalap alakú formátumba van mentve. Na most akkor a filmeket hogy fogod egy ilyen köralakú kijelzős szutykon nézni? Letterboxba, hogy a a kijelzőnek több mint a fele sötét? Vagy bezoomol valahova a telefon és a kép másikfele meg lemarad a kijelzőröl? És ha a sarokban van az adott képkockán a lényeg? Aztán szivegbevitelre milyen az ilyen köralakú fos? Talán középen két sort tudsz rá írni, mert alul meg fölül tulságosan keskeny meg túlságosan kerekedik. Ezek a designerek olynaok mint a bölcsészek, folyton kitalálnak valami értelmetlen baromságot és ezzel próbálják meg leplezni h semmi hasznosat nem tudnak csinálni és fölöslegesek a társadalom számára. Egyébként a rövidtávon a jövő mobilja a csupakijelző mobilok, és ezt nem az iphone megjelenése miatt mondom, én már amióta az eszemet tudom ezt hajtogatom. Hosszútávon pedíg a telefonálási funkció fülbe vagy agyba integrálását tudom elképzelni illetve a telefon mint digitális kütyü olyan átalakulását, hogy gomb nagyságúra összezsugorodik amit felcsiptetünk a ruhánkra, és ha akarjuk akkor kivetít elénk a levegeőbe egy képet és ha a virtuális kijelzőt valahol "megérintjük" akkor azt érzékeli, illetve hang vagy esetleg gondolatvezérelt lessz.