• feamatar
    #24
    nem tom mitől lett divat ennyire az USAt fikázni...
    őszintén szólva irigység... mert mi van ha az olajért támadta meg Irakot? ÉS??? A helyükbe mi is ezt tettük volna...
    a II. vh. alatt bombázta a német városokat(volt amit szó szerint eltörölt a föld színéről és brutálisabb volt mint hirosima!!!!!). Ezt is mondhatjuk hogy nem szép tett. De vessük már össze azért hogy melyik volt a jobb? Amit Hitler vagy Sztálin művelt??? Lófaxt. Minden ország a maga számára akar kedvezni. Anno ezért csatlakoztunk a tengelyhez, most meg a NATOhoz.
    Az USA nagyhatalom, ugyanakkor demokrácia, amelynek rengeteg hibája van. De ugyanakkor én még mindig szívesebben elfogadnám Busht magyarország vezetőjeként mint Milosevicset, Szaddamot, Seyyed Ali Khamene'i-t, vagy Kim Jong-il-t.
    ÉS basszus, szerintem Irakban nem egy kurd és nem egy shíta is hálás lehet az amcsiknak még ha csak az olajért tették is.
    És sajnálom hogy vietnamban és kambodzsában nem sikerült nekik sikereket elérni.
    Ki legyen az idol? Kína?? Ahol ha rákeresek Tiananmenre mit kapok???

    Az USAban elégethetem a zászlót, gyalázhatom a kormányt, és beszólhatok Bushnak is... Az USAban nem indíthatja csak úgy el az elnök a nukleáris rakétákat!!!! Gondolkodjunk már el!!!!
    Egy elborult diktátort mi érdekli ha elveszti a hatalma?? Az USA a világ fölött próbál gazdaságilag érvényesülni, egy diktatúrának elég ha kihasználhaja a népét és a népnek mutat egy ellenfelet, hogy igen, ez minden bajotok okozója.

    És ilyen szempontból nem mindegy hogy teljesen SZABAD fejlesztőcégek készítenek egy játékot vagy állami kérésre(Americans Armyt lehetne említeni USA részéről de az katona toborzó nem egy konkrét nép ellen irányul)készítenek el egy játékot.
    És még egy gondolat: nem ugyanaz hogy mi itt puffogtatunk a virtuális lőszerrel míg a közelkeleten már a feleolyan időseknek a kezébe fegyvert adnak mint mi vagyunk...