• Mythic
    Csak a PS2-nek nem volt konkurenciája, max a PS1! Úgy irányították az egész piacot, ahogy nekik tetszett. Az eladási adatokból csak az tunik ki, hogy ugyanazt a stratégiát alkalmazzák. Csak ma már nem a 90-es éveket írjuk, ahol az osszeladások tetemes részét ok uralták azzal a pár millió eladott példánnyal is. Nagyon megváltozott azóta a piac osszetettsége, hulyeség osszehasonlítani az adatokat. A 2009-ben ha már valaki jelentkezne egy új konzollal, szerintem még az is olcsóbb lenne akkor mint a PS3 a jelenlegi tervek szerint. Szal megint csak bukta. Azt meg kétlem, hogy 5-12 éves gyerekeknek a gyerekszobában HDtv-t vesznek(vagy itt lép életbe az újgazdag csoport megcélzása), szal egy PS3-al szerencsétlen gyerek megszívja. Ja PS2-hoz is létezik csomó kiegészíto, csak azoknak az árán veszek minimum 2 Wii-t. Ha már veszek magamnak egy HDtv-t azon nem azt akarom bámulni, hogy a gyerek játszik, szerintem nagyon sok családban ez ígyis van, a gyerek a gyerekszobában játszon. Annyira meg nincs sok 25év feletti ember, akinek családi, munkahelyi, társadalmi kotelezettségei mellett nagyon jutna ideje huzamosabb ideig játszani(ezért nem is tartja jó befektetésnek 200.000forintért egy PS3-t). Nekem valahogy nem jon ossze, ha nagyon akarok valamivel játszani, akkor azzal valakit már tuti megbántok vagy munka rovására megy. Azon nem vitatkozom, hogy a PS3 a legerosebb konzol a piacon, talán túlságosan is. Egy gyengébb de olcsóbb konzol sokkal tobb embert érdekelne, szerintem a Sony elszámította magát, hogy 3-4 év múlva fog nagyon beerosíteni, mert akkor már 2010 után járunk, amikorra már várható egy a Sony jelenlegi gépénél fejlettebb konzol a konkurensektol, szóval elveszti a legerosebb gép jelolést is.