• Mythic
    A HD televíziózásra meg pont te adtad meg nekem a választ! Majd az anyuka otthagyja a gyereket a HD tv mellett kardozni mi? :) 1,5év múlva szerintem még lehet noni fognak a Wii eladások, mert jonnek a kis gyermekek akiknek egyszeruen tokéletes játék. Ma már szinte minden háztartásban kivétel nélkul megtalálható egyszeru tv(sot ma már a gyerekszobák tobbségében is van) Apuka-anyuka egy olcsó és szórakoztató gépet visz haza Karácsonyra, amivel a gyerek a gyerekszobában eljátszik, és nem a család egyetlen HD tvjét gyuri és az egész család persze azt is bámulja hétvégén meg este. Hamarabb megy be 10 apuka az uzletbe Wii-ért mint 1db egész jól kereso huszonéves egy-két havi fizujával egy PS3-ért(itt az elsosorban hardcore gamer réteg). A Wii tokéletesen rátalált a szórakozásra vágyó, de nem rettentoen igényes vásárlórétegre. A Xbox360 már lényegesen szebb grafikai és MI tulajdonságokkal rendelkezo játékok iránt érdeklodoket találta meg. A Sony meg kb az újgazdag vagy a konzolmániások nem annyira népes táborát lepte meg az új konzoljával. Ha a Sony 3-4év múlva a PS2-hoz hasonló eladási adatokkal számol, akkor lepheti meg oket az Xbox vagy a Nintendo egy új konzollal. Szerintem ebben a 3-as versenyben már nem szabadna 8-10 éves életciklusokkal számolni. PS2 esetében a Sony egyeduralkodóként úgy alakította a PS életgorbéjét, ahogy csak neki tetszett. Akkor is vitték mint a cukrot, mert nem volt érdemi konkurens a piacon. Most viszont a vásárlók nagy rész nem a Sony mellett teszi le és nem is fogja letenni a voksát.