Én is tökre utálom a multikat, de ez nem az a rendszer ahol szabott árak vannak, és ahogy dez is írta annyiért adják, mint amennyiért megveszik.
Arra, hogy miért nem próbál a Sony mindenáron hw eladási sikert csinálni a magyarázatot te adtad meg. A Wii-nél viszonylag jó a progi ellátottság, a PS3-nál meg nem annyira, hogy finoman fogalmazzak. Mivel a píz a szoftverben van felesleges felfutatni a gépeladást és fokozni a veszteséget, ha így is úgy is kb azonos bevételt jelent a dolog vagy még rosszabbat.
A Wii legkésőbb 1-1.5 év múlva egyszerűen meg fog állni. Az ok roppant egyszerű: marha primitíven néz ki egy HDTV-n a hagyományos felbontású kép, addigra ugyan is valszeg elég elterjedt lesz a nagyfelbontású televíziózás.
Szerintem karácsonykor épp elég jó cím lesz PS3-ra illetve valszeg az ár is alakul addig ahhoz, hogy már ne csak a hardcore gamer filózzon a megvételén.
Az marha jó lehetett hogy annyi gém volt PS1-re én ahogy emléxem max 20-30 gáméval jáctam egy évben, szal a többi valszeg nem nagyon érhette meg a fejlesztőknek/kiadóknak sem. Azóta már 2 generáció elmúlt, mások a minőségi követelmények, mások a fejlesztési költségek!