fajátékok, mászókák, csúszdák, tervezés, kivitelezés hobbi szinten
  • ZilogR
    #24
    óóó, tudom én, de hátha másnak is összeszottyad a kisszíve és ő is elmorzsol egy könnycseppet és nekivág az ingyen játszótér projektnek... ;)

    én úgy gondolnám reálisabbnak, hogy egy óvodába járó szülők kezdeményeznek ilyesmit - ők hasonló korú gyerekekkel vannak megáldva és nagyjából egy környéken laknak

    amúgy csak annyi, hogy nem a Dr House-t nézi meg ma este, hanem helyette AutoCAD-el egy játszóteret. csak úgy magának. meg a gyerekének.

    Szomorú, hogy ha megkérdeznék valakit, hogy mivel foglalkozik szívesen, az efféle tevékenység az első 50 válaszban nem lesz benne. Amíg hitelt vesznek fel az emberek karácsonyra, meg arra, hogy elmenjenek nyaralni és kifelé megy a rongyrázás, addig itt nem lesz értelmes emberi közösség - nincs tartás az emberekben.

    Amúgy, így leírva lehet naivitás, de én megcsinálom, szívesen, ingyen, ha kell. És jó sok paraszt emiatt hülyének gondol, de akkor Széchenyit is ki lehetne röhögni a felajánlásával... Akkor biztosan nem az történt, hogy a hóna alá nyúltak és "gyere Pistikém, igyál meg egy kávét és az effélét bízd csak ránk" kivezették... :P

    Anno, amikor mérnök palánta voltam és a klasszikus autóemelőt kellett megtervezni, mindenkinek írnia kellett 10 szempontot, aminek meg kell felelnie az autóemelőnek (legyen piros, zenéljen emelés közben, ...) én voltam olyan bátor, hogy javasoltam, legyen olyan konstrukció, hogy csökkent munkaképességűek is tudják használni. Az összejött tulajdonságokon egyenként végigmentünk és megszavaztuk, melyik tulajdonság mennyire fontos. Az említett "csökkent munkaképességűek is tudják használni" a 38. lett! Ilyenek voltunk mi, leendő mérnökei a világnak!