vejnemojnen#11
"A játékok előállítási költsége lassan vetekszik 1-1 film költségeivel és mégis még sok év után is 3000 Ft-ok körül van 1-1 játék :-("
A játékokat a bevételi forrása az, ha megveszed, és kész. Ellenben a egy filmet először moziba nézheted meg, aztánkiadják dvd-n, majd a tévé adók is leszurkolnak neki összegeket, hogy műsorra tűzhessék. Plusz még kiadnak bővített változat a filmből, vagy rendezői változatot, meg Shrekes figurákat kapsz a mekibe, ha zabálsz stb. stb.
"Aki képes végignézni egy rossz minőségű, moziban felvett filmet, az meg is érdemli!"
Mélységesen egyet kell értenem azzel a hozzászólással. Moziban megnéztem a Transformerst és azt terveztem, hogy otthon letöltöm és még megnézem egy párszor oda-vissza lassítva képkockánként. Két verziót is letöltöttem és kevesebb, mint 12 sec múlva már a töröltem is az egészet. Olyan volt a minősége mint valami 33szor másolt VHS kazettának, arról nem is beszélve, hogy a credits-nál a "Directed by Michael Bay" felirat valahol a képernyő balalsó sarkába lett száműzve, ergo a vászonnak kb negyedét elvitte a cica
"minek szarozzak eredeti dvd kölcsönzésével, másolásával, amikor simán le is tölthetem."
Szintén a minőség végett, véleményem szerint. Néha az égnek áll a hajam az ilyen 600 megás divikszes filmektől, olyan pocsékok. Nekem megér 2-300 ft-ot, meg egy 20 percet, hogy legyen egy dvd minőségű kópiám.