Painkiller: Overdose
  • Dant0r
    #151
    Heh!

    Mondtam h a Painkiller+BooH-ot Nightmaren, majd utána Trauma-n is végigtoltam, mindenféle idegeskedés nélkül úgy, hogy az összes kártyát unlockoltam.
    UT-kban is inhuman-szint körül voltam, Q3-ban ment a nightmare is. Mondhatnám magam "pro"-nak is, ha lett volna időm (és kedvem!) egy bizonyos játék elé leülni és csak azt nyomatni online, akkor tuti értem volna el eredményeket, de nem ez történt:)

    Szinte csak pontlövő fegyverrel vagyok hajlandó játszani, shotgunokat utálom mert számomra túl "random". Az első pályán is inkább használtam a rubikkockát, mert egylövés-egyhalál pl. zombik esetében, lovagoknak meg 3-4. Itt a japánoknál is jól jött, ninjákat vitte szépen egyesével itt is.
    Számszeríj sem volt rossz éppen, csak a folyamatos használathoz nincs elég töltény a pályán:)
    Azt meg nem értem miért mondod, hogy a mozgás alap. Mit gondolsz, ott álltam egy helyben és vártam hogy leköpőcsövezzenek?
    Nem, nem ez volt a bajom. Hanem épp az, hogy a papók eltűntek a p*csába, én meg bunnyztam a pályán körbe-körbe vadászgatva akik maradtak, és PIFFPAFF kapom a pofámba KÖZELRŐL az ütéseket, mert amikor véletlenül, _mit sem sejtve_ melléjük ugrok, akkor leépítenek jó 40hp-kat.
    És _EZ_ nagyon idegesítő, és nem a "skill"-től függ.
    Persze insomnián 10 papó helyett van 3, meg 40hp helyett sebeznek 10-et. Úgy persze "háborús veszteség"-ként elfogadható a veszteség, de nightmare-n nem.