• Árnyvadász
    Talán ez egyik legnagyobb kib@szás, hogy a jóember venni szeretne egy játékra alkalmas gépet, akkor a tft monitorok mára már elterjedt 1280*1024-es alapfelbontása szépen be is kategorizálja a vkártya összegét neki. Mert ami ezen a felbontáson mozdít is a képen az már a felső kategória, pláne ha még képjavító eljárásokat is szeretne ez a jóember.

Mert jó oké, még a felbontást le is vehetné, a grafika romlana, de a tft natívja miatti felbontáscsökkenés plussz ront az egészen, így már egy ocsmány pacatenger is jobban mutat.

Persze van crt hurrá, csak jóemberünk nem akarja kínozni a szemét azzal a vacakkal, mivel x évet már lehúzott eleget fájt tőle a feje, meg a szeme.

Igaz ez kissé elment a témától, de kb. ugyanez a kib@szásos rendszer megy a vegyél előre ilyen és olyan kártyát, aztán majd kiderül, hogy muzsikál. DX10 esetét akartam felvázolni. Az meg már csak hab a tortán, hogy ha DX10, akkor Vista és méginkább bika gép kell.

Szóval messze nem ott a probléma, hogy ilyen, meg olyan unalmas, nehéz a játék, hanem, hogy Isten pénze nem elég, hogy normális hardware-t összepakolásszon az ember a játékai alá. Amit persze egy-két éven belül ha minőségileg még játékra akarja használni, akkor el is felejtheti.

Én érzem úgy, hogy vki nagyon a konzolok malmára hajtja a vizet? Gates bácsi lehet beszélni kéne erről. A boxra utaltam elsősorban ezzel. No majd meglátjuk a statisztikákat pár éven belül.