• eto demerzel
    hat nm is tudom. az biztos hogy ma mar nm olyanok a zsukak mint regebben. ez annak is tudhato be hogy csak 1 zsuka gyarto van. en most is regebbi zsukakat jatszok (nm csak azert mert nincs 1 megaszupercoolallat gepem) hanem mert valahogy hianyzik az ujabb jatekokbol a "felling". mintha ugyan arra a kaptafara epulne minden jatek. reggeben a fejlesztok megprobaltak ujitasokat hozni a jatekbe. pl. karakter mozgas teren, erdekes tortenet, logika, bullet time, volt 1 zsuka ahol kardozni kelett az eger segitsegevel. lehetet szurni, vagni, haritani. nm elhanyagolhato az AI. vagy hogy hanyszor lehet vegigjatszani a jatekot. jo pelda erre a CIV sorozat, APHA CENTAURI, DIABLO 2, BG 1-2, ide jonne talan a NWN es MORROWIND. a TOMB RAIDER sorozat egeszen a 6-ig okes volt. Vagy a MOON PROJECT ahol 1ik palyarol at lehet vinni az ott legyertot 1seget a masik palyara. szerintem a jatekot nm a 3D- eyecandy teszi szuperre hanem az ami mogotte van. felling szempontjabol az X-WING es a TIE FIGHTER szerintem szuper jatekok. probaltam mast is pl a FREELANCER-t de valahogy nm volt az igazi.