bunny#8
Biztos vagyok benne, hogy a háttérben a szokásos "fejlett ország áttolja a szemetét a fejlődőnek, és innentől kezdve szép a világ és óvjuk a környezetet" felfogás áll, ne legyenek illúzióitok. Amit nem látok, az nincs - mondja a strucc is.
Ennek ellenére azért talán nem ugyanaz, mint a német szemét deportálása hazánkba. Én magam is látom a munkahelyemen, hogy olyan gépek mennek sejeltbe ami még mindig marha jó (szerencsére mi is adományozzuk őket suliknak, faluknak nem kukázódnak). Kondi ügyben pedig lehet meglepő, de ki lehet ám cserélni! Na nem neked, de a fejlődő országokban az ember ingyen van szint, tehát pont ráérnek majd javítgatni az ilyen egyszerű hibákat. Azért mondom, mert mi is megtettük nem olyan rég, amíg aztán nem jött az ukász, hogy core2 a hülyepicsa titkárnőnek százszámra word-özni. Kell az, mert a gyenge 1.2-es celeron már nem volt elég neki. Na mindegy (valaki kaszált megint marha sokat).
Egy P3 pláne P4 még nagyon sokáig elég lesz, nekem egy P3 900-as laptopom van, 512 ram, és vidáman elfut rajta nemhogy az XP, de a photoshop cs2 is. Nem egy villám, de megy. A normál iskolai feladokhoz szükséges alkalmazások pedig bármikor elmennek rajta. Szóval igenis adjuk oda ezeket a gépeken neki, és ott még 10 év múlva is röfögni fognak.
Az megint egy másik kérdés, hogy addigra ki kéne találni hogy mi legyen az e-szeméttel OTT, ugyanis az is a föld része, tehát a szemét feldolgozást csak elodáztuk, ettől még meg kéne oldani. Attól, hogy nem itt mérgezem a talajt európában még mérgezem a földet. Ébresztő!