Sidewinder#4
Csaba inkább ne vágyjál rá.Ki tudja mivel járna. Lehet h egyszer megjelennék nálad az amerikai hadsereg menedzser csaja ez a Louise és azt mondaná.Gratulálok ön nyert itt a 200 ezer,de lehehet h egyszer kérni fogok öntől valamit.Eltelne pár hónap. Egyszer csak jönne Louis. Csaba ön megbízható ember és mondtam h kérek öntől valamit: Tudja az a helyzet h szakítottam a barátommal mert egy bunkó tahó állat és hiányzik a sex.Lefeküdne velem,számítok magára ön nagyon megbízható..:D Utána,Csaba ez csodálatos volt ismét nem csalódtam önben (azér kell a magázódás mer usa hdsereg hivatalos képviselője meg stb) lehet h később megint kérek öntől valamit. Megin eltelik pár hónap. Jön 1 telefon: Csaba jöjjön el vacsorázni velem ide és ide és megint szeretnék kérni valamit. Utána vacsi vacsi után meg xxx.Ezután pedig:Csaba ez ismét kiváló volt mondtam h kérek öntől valamit. Itt ez a szerződés írja kérem alá,hiszen ön megbízható de tudja ha mégsem írná alá vannak más eszközeim is...Ön a jövő héten indul Kerbalába(Irak) és 8 hónapot fog ott tölteni.Tudja pont ilyen jó emberekre van szükségünk mint ön. Gratulálok a szerződéshez sikeres szolgálatot és hazatérést kívánok:S:D