• bandypappa
    ismerek pár csókát akik elég komolyan tolják cs-vel. A komoly alatt azt értem hogy csak azzal 16 órát naponta, szoval tudnak valamit. Tényleg csak hülyitenek az ilyen játékok, de szorakoztatnak. Szorakoztatonak tartjuk ha ha shotgunnal pofánlövünk egy járókelöt gta-ba, aztán ez is kevés lesz, oszt rpg-t mindenre ami mozog. Ezek az amcsi gyerekek is elhülyülnek, gondolom sokan emlékeznek arra az esetre ami 2 évvel ezelött történt irakban. Tengerészgyalogosok megrohantak egy házat lekaszáltak mindenkit, az egyik még életben volt vonszolta magát, szólt is az amcsi a társának hogy ez még él, és a másik amcsi azzal a lendülettel keresztüllötte, és azt mondta, hogy már nem él. Nem volt hadifogoly, se betegellátás, én mondom az ilyen játékok erre nevelnek ezt tapasztalatbol mondom, én mán nem élvezem az ilyen játékokat, nemtom mi van velem, talán már kinöttem ezeket, inkább filmet nézek, olvasok, akik a játékok megszállotjai lesznek, azok tökéletes gyilkologépek is egyben, nem kell ott lenni a csatatéren, elég ha egy jövöbeli (közel jövöbeli) harci robot szemei elött látja a csatateret, és a kantinból pizzát zabálva irányitja a robotot, mint egy fps-t és kaszálja a népet és a replayt elmenti és este nézik a spanokkal a kocsmában.