Már ezerszer leírtam, hogy mi bajom velük, de képtelen voltál felfogni, miért ilyen nehezéfejű minden melegpárti?
A 3. képen egyébként Jennifer Connely látható, de értékelem a próbálkozásod, kapsz érte 00000.1 pontot.
A transzvesztitát véletlenül sem keverem a melegekkel... a képet azért tettem be, mert a legtöbb transzvesz egyben meleg is, és a képen látható humanoid meleg.
Akkor most én is kiállok a nép elé, mint tegnap az SZDSZ-es buzeráns:
Tinman vagyok, barát vagyok, haver vagyok, informatikus vagyok és hetero.
Ugye, hogy a kutya faxát se érdekli a kijelentésem? Akkor meg ki a rákot érdekel, hogy az SZDSZ hófehérkéje esténként nem a Renault szeretgeti, hanem a, pont azt.
Ez az első és legnagyobb problémám, hogy kiállnak, hogy hőst próbálnak meg fabrikálni magukból... nem érdekel az elferdülésük, magasról szarok rá!
Kussoljanak már el és ne kelljen már az xy parkban kutyasétáltatás közben smároló buzeránsokat látni!
Ha meg beszólsz, hogy "figyelj, itt gyerekek is vannak, meg különben is undorító amit itt műveltek", akkor az jön, hogy "köcsög homofób, nekem ehhez jogom van"!
Egyet szeretnék, nem tudni róluk, nem látni az ilyeneket.
Nekem is van egy ismerősöm, aki 99%, hogy meleg, de nem hirdeti, nem mondja... és nincs is vele semmi bajom.