Hogyan kapcsolódnak a földönkívüliek az emberiséghez?
  • Tomo15
    #464
    Ma este 8óra 50-55perc között nagyon különös dolgot láttam. Fotózni voltam és a Dunaparton hazafelé menet egyszercsak egy fényes, az átlag csilagoknál 4-5x nagyobb, fényes dolgot láttam meg a Duna túloldalán a nagymarosi hegyek felett. Olyannyira nagy és fényes volt, hogy odavonzotta a szememet. Körülbelül 10-15 másodpercig néztem, majd elővettem a fényképezőgépem a táskámból, hogy csináljak róla képeket. Az autófokusz viszont nem találta az élességet. Gyorsan átváltottam kézi fókuszra, de már túl késő volt!:(( Mikor kiélesítettem a képet már nem lehetett látni. Egyszerűen az egyik pillanatról a másikra eltünt. NAgyon dühös voltam, de meg is ijedtem. Majd 1 perig igencsak erőssen rázott a hideg. Ezután vártam egy kicsit hátha feltünik ismét. 2 perc után kb. az előző helytől balra tűnt fel valami a nagy semmiből. Ez már kevésbé volt fényes és nagy, de tudtam róla képeket csinálni. Kb. 20-50métert mentem előre, és akkor már szinte eltűnt a hegyek felett. Nem tudom hogy került oda, mert nem volt rajta egyfolytában a szemem. Fél percel ezután pedig teljesen eltűnt. Visszamenetem oda ahol az 1. képet készítettem, de onnan se látszott. Szerintetek mi volt? A csillagok pillanatról pillanatra így fel és el tudnak tünni? meghát amit nem sikerült lefotóznom az irreálisan nagy volt egy csillaghoz képest.


    Itt csak a visegrádi öbölből csináltam egy képet. A Duna túloldalán Nagymaros és azok a hegyek látszanak amik fölött láttam ezt a dolgot. Még az észlelés előtt készült.


    Itt a kb a kép közepén lehetett az első nagy és erős fényű valami ami eltűnt.


    Ez tűnt fel a 2. képtől balra.




    Itt mi lehet a fényes gömb alatti dolog? Ezt csak utólag vettem észre. Én repülőre tippelek.


    Ez a kép a 2-3-4-es képhez képest 20-30 méterrel messzibb készűlt. itt már egyre jobban a hegyhez közelebb látszik.

    A képek sajnos nagyon zajosak, de magas érzékenységet kellett használnom. Miután eltűnt teljessen visszasétáltam az 1. lép helyszínére, hátha csak a hegy takarta el, de már onnan se lehetett semmit látni.